18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
393,50 Ft
Euró
411,83 Ft
Font
477,36 Ft
Bitcoin
17,001 $

Halálból hozott vissza egy magát felakasztó férfit egy pomázi rendőr

Pixabay
not image

Kulcsár Péter

2021. május 14. - 14:35

Hosszú percekig tartó, életmentő mozdulatsoroknak köszönhetően megmentette a kötélre akasztott férfit a biztos, fulladásos haláltól egy pomázi járőr.

Öngyilkossági kísérletről érkezett segélyhívás 2021. május 12-én délelőtt. A bejelentő felakasztva találta élettársát, mikor hazatért. Késsel levágta és próbálta újraéleszteni, közben telefonált segítségért – adta hírül a Police.hu.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

A pomázi címre elsőként a rendőrök érkeztek, ám hiába csengettek, kürtjeleztek, senki nem reagált. Egyikük átmászott a kerítésen és belülről nyitotta a kaput, majd a lakásba érve rátaláltak a bejelentő nőre, aki próbált földön fekvő élettársán segíteni.

Az egyik járőr a mentőknek rádiózott, közben társa elkezdte a mozdulatsorokat. A magatehetetlenül, eszméletlenül, légzés és keringés nélkül fekvő férfi 8 perc után kezdett önállóan lélegezni, pulzusa is tapintható volt. Stabilan oldalára fektették és folyamatosan figyelték, míg a mentők megérkeztek és kórházba vitték.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.