Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Gyász: elhunyt a Magyar Közút súlyos balesetet szenvedett kollégája

Fotó: Unsplash/CHIRAG K
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Mindent megtettek érte, amit csak lehetett, sokáig kitartott, de a szervezete végül feladta a harcot, örök álomra szenderült.

A Magyar Közút jelentette be, hogy a körmendi kollégájuk időközben elhunyt, aki február 13-án, hétfőn reggel szenvedett súlyos közúti balesetet. A 76-os főúton haladt, amikor egy vele szemben közlekedő autós elütött egy szarvast.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

Az állat az ütközés során átrepült a szemközti sávba, pontosan oda, ahol a mérnökségi autóval haladt a Magyar Közút kollégája. A sérülései rendkívül súlyosak voltak, napokon át ápolták az intenzív osztályon, de csak a csoda segíthetett volna rajta.

Sok ezer ember szorított azért, hogy a körmendi férfi túlélje a balesetet, végül abból már soha nem épülhetett fel. Imre 2018 óta volt a körmendi mérnökség alkalmazottja, mindössze 35 évet élhetett.

„A mindössze 35 éves kollégánk ambiciózus volt, érdekelte a technika, egyik munkagép kezelése sem állt tőle távol, rendkívül hasznos tagja volt társaságunknak. Munkatársaink csak Juniornak becézték, akivel nagyon szerettek dolgozni.”

„Itt is szeretnénk őszinte részvétünket kifejezni családja felé. Imrét társaságunk saját halottjának tekinti, hozzátartozóinak igyekszünk minden segítséget megadni, amit csak lehet.” – írták a szomorú bejegyzésben.