Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,28 Ft
Euró
378,65 Ft
Font
441,65 Ft
Bitcoin
41,483 $

Annyi Golden Joystick-díjat nyert a Baldur’s Gate 3, hogy Vincke alig bírta el

Swen Vincke láthatóan megküzdött azért, hogy minden díj beleférjen a képbe.

Fotó: Baldur's Gate 3
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Baldur’s Gate 3 tarolt és nem kevesebb, mint 5 díjat zsebelt be Londonban a PC Gamer kiadó által évente megrendezett The Golden Joystick Awards-on.

A díjátadó után készült fotókon pedig a Larian vezérigazgatója, s egyben a Baldur’s Gate 3 fejlesztését vezető Swen Vincke széles vigyorral ölelgeti a zsákmányt: Soron kívül Orbán Viktor egykor hivatásos, fizetett Mikulás is volt

A D&D RPG, mely a PC Gamer évek óta a legmagasabb értékelési pontszámot kapta, az idei Golden Joysticks-on a következő díjakat nyerte el:

  • Best Storytelling (Legjobb történetmesélés)
  • Best Visual Design (Legjobb vizuális dizájn)
  • Best Game Community (Legjobb játékközösség)
  • PC Game of the Year (Az év PC-s játéka)
  • Ultimate Game of the Year

Ezen kívül a Larian nyerte az Év stúdiója díjat is, ezért is látható fentebb, hogy Vincke 6 Joystickot szorongat a képen. A Baldur’s Gate 3-ban az Astariont alakító színész, Neil Newbon a legjobb mellékszereplőnek járó díjat is elnyerte. Ezt a kettőt is beleszámítva a Baldur’s Gate 3 rekordot jelentő 7 Golden Joystick-díjat nyert.

A gázai konfliktus kezdete óta Irán 127 kivégzést hajtott végre

Emberi jogi csoportok szerint Iránnak "jól jött" a véres konfliktus Izrael és a Hamász között, ugyanis míg mindenki a háborúra figyelt, Irán kivégzett 127 embert.