Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,91 Ft
Euró
395,73 Ft
Font
468,43 Ft
Bitcoin
66,016 $

Az idei Call of Duty állítólag a megjelenés napján csatlakozik az Xbox Game Passhoz

Úgy tűnik, a Microsoft mégis hozzáadja a szolgáltatáshoz az idei címet, már a megjelenés napján.

...svg content...Fotó: Activision
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

Noha egészen eddig arról volt szó, hogy a Microsoft nem tervezi az Xbox Game Pass katalógusába rakni az új Call of Duty játékokat, sajtóértesülések szerint a vállalat állítólag úgy döntött, hogy az idei Call of Duty mégiscsak csatlakozik az Xbox Game Passhoz, ráadásul a megjelenés napján.

A vállalat állítólag a jövő hónapban megrendezésre kerülő Xbox Games Showcase-en készül a bejelentésre. A Wallstreet Journal friss jelentése szerint a Microsoft azt tervezi, hogy bejelenti, hogy az idei Call of Duty – feltételezhetően a Black Ops Gulf War – day one csatlakozik az Xbox Game Passhoz. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Úgy tudni, a Microsoft „belső vitákat” folytatott az új Call of Duty játékok Game Passhoz való hozzáadásáról, mivel attól tartottak, hogy a szolgáltatásba való bekerülés „aláásná” a Call of Duty szokásos bevételeit. Egyelőre azonban nincs hivatalos bejelentés, így érdemes megvárni a június 9-i Xbox Games Showcase-t.