Clouds
21 Budapest
Dollár
359,70 Ft
Euró
388,26 Ft
Font
433,54 Ft
Bitcoin
23,487 $

Gelencsér Timi egy igazi álomhelyről jelentkezett

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A híres modell és műsorvezetőnő nagyon élvezi a havas napokat, és egy olyan helyszínen pihenhet, ami maga az álom.

Gelencsér Timi, aki nem mellesleg már most csúcsformában van, imádja a szigeteket, a meleg időt, a pálmafákat. Nem titok, hogy ezek a helyszínek a kedvencei, de egyúttal a havas tájakat is kedveli.

Soron kívül Gyermekekre vadászó férfiak tartják rettegésben a szülőket az Egyesült Királyságban

A mindig csinos és szexi sztár már nem egyszer bizonyította, hogy egy sport sem tud igazán kifogni rajta. A követőket egyenesen lenyűgözte az a videós összeállítás, amiben különböző sportokat űz.

A snowboardozás sem maradhatott ki az életéből, ami nagy adrenalint képes adni az embernek, nem beszélve az élményekről. Nem sok jobb program van annál, mint amikor barátokkal együtt megyünk síelni, snowboardozni.

Timi is így tett, egy nagyon jó társaság részeként szeli a havat a hegyek között. A havas táj önmagáért beszél, és egy kicsit irigykedünk is, mert ezek nagyon jó pályák, és érdemes megállni pár percig, csak gyönyörködni a hegyek látványában.

„Nem is értem, miért nem jöttem hamarabb Snowattackre! Imádjuk” – írta nagyon boldogan Timi, aki imád snowboardozni, ráadásul ez a sport is jól megy neki, míg a helyszín önmagáért beszél, csodálatos.