Dollár
429,62 Ft
Euró
421,04 Ft
Font
476,35 Ft
Bitcoin
19,324 $

Gelencsér Timi dögös miniszoknyában tűnt fel Milánóban

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 23. - 07:55

Nemrég ismét repülőre ült Gelencsér Timi, és egy egészen különleges európai város felé vette az irányt, még a Dancing with the Stars harmadik évadának kezdete előtt.

Gelencsér Timi körül mindig zajlik az élet, egy nagyon érdekes, színes és izgalmas karakter, aki folyamatosan igyekszik a testi és lelki fejlődésre koncentrálni. Emellett a tanulmányait is folytatja, nemrég ismét iskolapadba ült, aminek nagyon örül.

Soron kívül Muri Enikőnek annyit sem ér Hódi Pamela, mint egy üres szemeteszsák

Ezzel még sűrűbb lehet a programja, de fiatal, rendkívül jól bírja a terhelést, és mint azt imént jeleztük, imád fejlődni. Megvannak erre a lehetőségei, nagy benne a potenciál, amit a Dancing with the Stars műsorvezetőjeként is bizonyított.

Természetesen nemcsak a média és a tanulás fontos számára, hanem többek között a sport és a divat. Mindkettő meghatározza az életét, és a divatipar miatt már számtalan helyre juthatott el, most épp Milánóban tartózkodik.

Az egyik legfontosabb helyszíne a divatnak, megannyi tervező mutatta már be a darabjait az olasz városban. Nem egy divatház működik Milánóban, szóval egy minden szempontból meghatározó helyszínről beszélünk.

Shakira megtörte a csendet, először beszélt a Piquével történő szakításról

Timi megadta a módját, az egyik szettjének a fő alkotóeleme egy miniszoknya volt, amit gyorsan meg is mutatunk Nektek. Ha kíváncsi vagy Timi villámgyors átalakulására, akkor kattintsatok erre a linkre, és már nézhetitek is.