Dollár
431,30 Ft
Euró
422,60 Ft
Font
481,14 Ft
Bitcoin
19,711 $

Shakira megtörte a csendet, először beszélt a Piquével történő szakításról

Fotó: Shakira kolumbiai popénekesnő előadása Lisszabonban 2018. június 28-án. (MTI/EPA/Miguel A. Lopes)

Szabó Kata

2022. szeptember 22. - 13:18

A kolumbiai énekesnő eddig kerülte a témát a sajtóban, most azonban elmondta, hogyan élte meg a történteket.

Shakira most először beszélt a Gerard Piquével való szakításáról. A pár 12 éves kapcsolatot tudhat a háta mögött, amelyből két gyermekük született, a kilencéves Milan és a hétéves Sasha.

Soron kívül Gyanús fehér por miatt kiürítették az Európai Bizottság elnöki lakosztályát

Az énekesnő továbbra is tartja magát ahhoz, hogy nem nyilatkozik egykori párja jelenlegi barátnőjével, a 23 éves Clara Chia Martival kapcsolatban, ám azt elárulta, hogy a gyerekekkel együtt min is mennek keresztül ezekben a hónapokban.

A 45 éves kolumbiai énekesnő az Elle magazinnak adott interjújában beszélt arról, milyen nehéz volt feldolgozni a szakítást és megvédeni két gyermekét. “Nagyon nehéz erről beszélni, mert ez az első alkalom, hogy egy interjúban foglalkozom ezzel a témával”, kezdte Shakira.

“Az elmúlt időszakban hallgattam, és csak próbáltam mindent feldolgozni. Ennek ellenére továbbra is nehéz beszélni róla, mert még mindig nem zárult le ez a fejezet, hiszen a nyilvánosság előtt állok, ami miatt a szakításunk nem olyan, mint egy normális szakítás. Mindez ráadásul nemcsak nekem, hanem a gyerekeimnek is nehéz, hihetetlenül nehéz”, nyilatkozta az énekesnő.

Defibrillátor-funkció kerülhet TNT Inti szívébe

“Megpróbáltam háttérbe szorítani a helyzetet a gyerekeim előtt, hogy megvédjem őket, mert ez az első számú küldetésem az életben, de aztán hallanak dolgokat az iskolában, vagy találkoznak valami csúnya hírrel az interneten, és ez nagyon megviseli őket”, nyilatkozta Shakira, aki a szakítás óta sokkal visszahúzódóbb életet él, mint volt párja, Gerard Piqué, akit többször is lefotóztak már új párja oldalán.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.