Gelencsér Timi hatalmasat táncolt a Szent István Bazilika előtt, nem is akárkivel

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
not image

Hujber Dávid

2021.június.21 - 12:57

Timi és Berci újra egy duót alkottak, mintha még mindig tartana a Dancing with the Stars első évada, ami sok szempontból mérföldkő volt a karrierjükben.

A tavalyi év egyik legnagyobb durranása volt a Dancing with the Stars, hétről hétre akkora show-t láthattunk, amire rég volt példa. A nézők közül sokan vágyta arra, hogy újra legyen táncműsora Magyarországnak, és a TV2 mindezt megvalósította.

Ráadásul nem akárhogyan tették ezt meg a készítők, mivel élőben zajlott a verseny, nem felvett adásokról volt szó, ami még nagyobb stresszt jelenthetett a versenyzők számára. Voltak kiemelkedő duók, de a végén csak egy nyerhetett.

Gelencsér Timi és Hegyes Berci nagyon hamar felhívta magára a figyelmet, mintha csak évek óta közösen táncolnának, annyira megvolt közöttük az összhang. Fantasztikus hónapok voltak ezek számukra, a szépségkirálynő kifejezetten élvezte, hogy valami újat tanulhat.

Gáspar Evelin pink fürdőruhában mutatta meg a nyári formáját

Szép lassan kezdett kirajzolódni a kép, hogy egyértelmű favoritjai lehetnek a versenynek, de azt talán senki sem várta, hogy hatalmas fölénnyel nyerik meg a döntőt. Márpedig megcsinálták és mindent elkápráztattak.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.