Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Mélyhűtött élelmiszert szállított kamion borult fel az M3-ason

Súlyos baleset történt az M3-as autópályán, ahol egy élelmiszert szállító kamion borult fel, jelenleg is tartanak a munkálatok.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Ismeretlen körülmények között felborult egy mélyhűtött élelmiszert szállító kamion az M3-as autópálya 141-es kilométerénél. Mezőkeresztes térségében történt az incidens, ami után a tűzoltók segítségére volt szükség. Mivel gázolaj folyt a leállósávra, azonnal be kellett avatkozni, így a sztráda érintett szakaszát lezárták, és mentőt is küldtek a helyszínre.

A Katasztrófavédelem azt írja, időközben kipakolták a fagyasztott élelmiszerekből álló rakományt, és hamarosan elkezdik kerekeire állítani a geleji pihenő közelében felborult kamiont. A kamion valamivel éjfél után szenvedett balesetet, azóta tartanak a mentési munkálatok, az autópályán lezárásra kell számítani. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.