Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,290 $

Sírva búcsúzott a Chelsea veterán brazil játékosa, egyszer még visszatérne a csapathoz

Thiago Silva végül megerősítette, amiről már korábban is hallani lehetett, távozik a Kékektől.

...svg content...London, 2022. december 27. Thiago Silva, a Chelsea játékosa az angol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában játszott mérkõzésen Londonban 2022. december 27-én. A Chelsea 2-0-ra gyõzött. MTI/EPA/Vince Mignott
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Sokan azt gondolták, hogy a PSG-től 2020-ban érkező Thiago Silva már csak pár levezető szezont tervez a Chelsea-nél, azonban az angol csapatnál még fontosabb szerepet is töltött be, mint a párizsiaknál.

Most azonban eljött a búcsú ideje, a brazil játékos ugyanis hivatalosan is bejelentette, hogy a szezon végén távozik a Kékektől. Silva 151 mérkőzésen lépett pályára a Chelsea-ben, a hírek szerint azonban még nem akasztja szögre a stoplist és a brazil Fluminense érdeklődik iránta, ahol már 2006 és 2009 között is játszott. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

„A Chelsea nagyon sokat jelent nekem. Korábban azzal a szándékkal jöttem ide, hogy csak egy évig maradok, de végül négy lett belőle. Nem csak nekem, hanem a családomnak is” – idézte Thiago Silvát a 90min.

„A fiaim a Chelsea-ben játszanak, és nagy büszkeséggel tölt el, hogy a Chelsea-család tagja lehetek – szó szerint. Remélem, hogy itt folytatják a karrierjüket, mert ez egy győztes klub, melynek sok játékos szeretne a tagja lenni” – fogalmazott. „Úgy érzem, mindent beleadtam az elmúlt négy évben. De mint ahogy kezdete, így vége is van a dolgoknak. Ám nyitva hagyom az ajtót a visszatérésre, akár más szerepkörben is” – tette hozzá.

Silva a szurkolóknak is üzent: „amikor idejöttem, nem voltak szurkolók a stadionban a járvány miatt. Amikor viszont visszatérhettek és az élet is kezdett visszazökkenni a normális kerékvágásba, éreztem a szeretetüket és a tiszteletüket. Csak annyit tudok mondani, hogy köszönök mindent!”

.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.

Élőben adja a tv a Real Madrid utolsó bajnoki meccsét

A Real Madrid bajnokként léphet pályára szombat este, amit élőben ad a televízió, majd jön a Dortmund elleni döntő a Bajnokok Ligájában.