Gáspar Evelin pink fürdőruhában mutatta meg a nyári formáját

Fotó: Instagram/Gáspar Evelin
not image

Takács Petra

2021. június 20. - 19:08

Ha azt mondjuk, hogy Gáspár Evelin szexi, akkor valószínűleg messze nem írtunk le mindent ezzel, szóval egyszerűbb, ha csak megnézitek a róla készült legújabb képet.

Finoman fogalmazva is formában tartja magát Evelin, aki nagyon aktív, mind az edzőtermekben, mind a közösségi médiában, ahol az elmúlt hónapok alatt még nagyobb teret nyert magának. Ennek jól látható jelei vannak, többek között az Instagram oldalán is.

Jelenleg több mint 171 000 követőt számol, és rendre sok like-ot kapnak a posztjai, melyek alatt a hozzászólások száma sem elhanyagolható. Az aktivitás meghozza a gyümölcsét, mindamellett hogy a követők nagyon hálásak a tartalmakért.

Evelin sokszor tippeket is ad a követőinek, amiknek nagy hasznát vehetik, különösen most, amikor sokan szeretnének új bikiniket vásárolni. Győzike idősebbik lánya remek modell, mert nagyszerűen állnak rajta ezek a különböző szettek, eltérő színekben.

Gáspár Evelin egészen mámorítóan néz ki az új fürdőruhájában

A hétvégén sem lehetett okunk a panaszra, Evelin két fürdőruhát is bemutatott magán, ami közül az egyik nagyon feltűnő a pink színei miatt. Nyilván a menő és trendi napszemüveg sem maradhatott el kiegészítőként.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.