Mi történik Gáspár Laci vállaival?

Fotó: Instagram/Gáspár Laci
not image

Takács Petra

2022. május 17. - 23:27

A válasz valójában egyszerű, lassan elnyerik a nyári formájukat, aminek többek között a rajongók is örülnek, mert így még inkább motiválva érezhetik magukat arra, hogy sportoljanak.

Gáspár Laci nem az a figura, aki unatkozna, valahogy mindig feltalálja magát, egy igazán szórakoztató személyiség, bár vannak, akikeket egyenesen idegesít, de ez minden híresség esetében így van.

Nem lehet mindenkinek megfelelni, és Laci sem akar mindenki számára ideális lenni, hiszen ez lehetetlen, Ha az ember nem csinál semmit, csak jót tesz, soha nem hibázik, akkor is lesznek, akik utálni fogják.

Sokszor az emberek már csak az egymás sikereire is irigyek,és ez Magyarországon egy igen bevett dolog. Sajnos sokan gondolkoznak így, de Laci képes volt ebből erő meríteni, és még magasabb fokozatra kapcsolni.

Cristiano Ronaldo megmutatta, milyen kockás jelenleg a hasa

Ennek meg is lett az eredménye, az egyik legnagyobb hazai sztár lett, az RTL Klub pedig televíziós sztárt csinált belőle. Számos nagy műsorban kapott már lehetőséget, és évek óta az X-Faktor egyik nagy mentora.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.