Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
17,039 $

Párharc: Gáspár Evelinnél betelt a pohár, szerinte Lehel fél a csajoktól (videó)

Fotó: TV2
not image

Hujber Dávid

2022. november 1. - 08:01

Gáspár Evelin nagyon nem tartotta fairnek, ahogyan az ellenfél viselkedett, és ennek hangot is adott, mindenki más előtt.

Továbbra is mélyponton van G.w.M. csapata, hiába tesznek meg mindent, nem tudnak olyan eredményesek lenni, mint Varga Viktorék. Ez pedig nagyon sokba kerülhet számukra, hiszen hamarosan újabb párbajt rendeznek a Párharcban.

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

A tegnapi napot is Viktorék hozták, méghozzá nem is akármilyen módon. Többek között Gáspár Evelin is pályára lépett, akinek egy cérnaszálat kellett átfűznie tíz lyukon, miközben az ellenfele ajtókat, fadeszkákat tör át.

Az nyert, aki előbb végez a saját feladatával, de ekkor már több mint nehéz helyzetben volt Evelin, sorra kellett volna kiejtenie az ellenfeleit. Nem is sikerült neki, rögtön elvesztette a csatát, amit nem tartott fairnek.

Viktorék Csokit jelölték ki a feladatra, hogy ő legyen az, aki áttöri a falakat, és végül behúzza a győzelmet a csapatának. Ez volt az a pont, amikor Evelinben felment a pumpa, és nagyon elege lett a választás miatt.

Curtis nem beszél Majkával, szerinte ki sem kellett volna békülniük

„Hát a Lehel az jobban be van csokizva, az fél a csajoktól, tuti! Nem mertek egálban egy nőt kiállítani mellém. Nem mertek! Annyira fair playbe tolnátok, ide állítanátok egy bevállalós nőt. Hát Leila is ott ül!”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.