Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,28 Ft
Euró
378,65 Ft
Font
441,65 Ft
Bitcoin
41,483 $

Gáspár Evelin rendkívül csinos volt péntek este, akárcsak a barátnője

Gáspár Evelin le sem tagadhatná, hogy imádja és érzi is a divatot, ami abszolúte körülöleli az életét.

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Továbbra is keveset tudni Gáspár Evelin magánéletéről, aki korábban a Párharcban szerepelt az előző kapcsolatában. Majdnem egészen a döntőig meneteltek, most viszont eljött az idő, hogy a szülei bizonyítsanak.

Gáspár Győzőt hamar elfogta a pánik roham, de szerencsére ki tudott jönni belőle. Ráadásul nem is egyszer volt pánikrohama, így érdekes lesz látni, hogyan folytatódik a nagy kaland a Párharc új évadában. Soron kívül Orbán Viktor egykor hivatásos, fizetett Mikulás is volt

Győző nagyobbik lánya jelenleg egy nagyobb műsorban sem szerepel, de ez később változhat. Mivel a népszerűsége töretlen, remek karakter, valószínűleg nem kevés felkérést kap a csatornáktól.

Meglátjuk, hogy mit hoz a jövő, miközben Evelin már nagyon erős formában van. Nem tervez ennyinél megállni, folytatja az edzéseket, és kifejezetten jól áll neki ez az elegánsabb vonal, passzol a karakteréhez.

Sokan szeretnének ilyen szexi formákat, de Evelin barátnőjéről sem feledkezhetünk meg. ugyancsak nagyon dögösen jelent meg, és ez az átlátszó felső csak rátesz egy lapáttal, azonnal megbabonázza a férfiakat.

Hiánypótló hűtőhasználati útmutatót állított össze karácsonyra a Nébih

Tudatos hűtőhasználattal érdemes küzdeni az élelmiszerpazarlás ellen.