Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,74 Ft
Euró
388,82 Ft
Font
456,98 Ft
Bitcoin
68,589 $

Dallos Bogi egy nagyon vonzó edzőszettben fotózta magát

Dallos Bogi fiatal édesanyaként is fontosnak tartja a sportolást, a rendszeres testmozgást, most épp ennek futotta neki újra.

...svg content...Fotó: Instagram/Puskás-Dallos Bogi
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Puskás-Dallos Bogi élete sokat változott az évek alatt, már az X-Faktor hatására is, ahol rövidebb ideig mentor lehetett. Több mint különleges időszak volt ez számára, már csak Puskás Peti miatt is, mert ekkor szerettek egymásba. Az énekes nagyon kitartó volt az énekesnővel, és mindent megtett azért, hogy meggyőzze őt.

Végül sikerrel járt, viszont Bogi távozott az X-Faktorból, mert a saját karrierjére akart koncentrálni. Azóta Peti is megtette ugyanezt, miután nemrég megszületett az első közös gyermekük, így már nem fér bele neki a tehetségkutató, bármennyire is megszerette azt. Ez pedig lehetőséget adott Majka, Valkusz Milán és Tóth Andi előtt. Soron kívül Változékony időnk lesz az első nyári hétvégén

Andi lett az új női mentor, addig Gáspár Laci maradt a helyén, akinek a felesége óriási formában van. Nem kevesen irigykednek Gáspár Nikire, csúcsformába hozta magát a sztáranyuka, és nem kevés dicséretet kap emiatt, valószínűleg még fog is.

Akárcsak Dallos Bogi, mert most eldöntötte, visszatér a súlyzók világába. A gyerekvállalás miatt érthetően a sporthoz fűződő viszonya is átalakult, de tudhatjuk jól, mennyire kitartó, és mint azt mindenki láthatja, kivételes alapokkal rendelkezik. Nem kell aggódnia, a nyári szezonban is jól fog mutatni, pláne most, hogy kicsit ráfrissít erre.

„Óriási újrakezdő vagyok, de a lényeg, hogy itt.” – írta a posztjában a fiatal édesanya, aki a jelek szerint ismét rendszeresen kondizni fog, és még jobb formába hozza magát, bár így sem panaszkodhat, sok nő irigykedhet rá, azok főleg, akik eddig nem vállaltak egy gyereket sem a kapcsolataik során.