Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,68 Ft
Euró
388,86 Ft
Font
457,09 Ft
Bitcoin
68,408 $

A DVTK elárulta, hogyan volt képes legyőzni a Ferencvárost

A Diósgyőr a szezon egyik legnagyobb meglepetését okozta a Ferencváros legyőzésével, ami 3 pontjába került a legendás bajnokcsapatnak.

...svg content...Fotó: Gera Dániel, a Diósgyőr (b) és Lisztes Krisztián, a Ferencváros játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC mérkőzésen a Diósgyőri Stadionban 2024. május 11-én. MTI/Vajda János
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Érdekesen alakulnak az események az NB1-ben, miután az Újpest ugyan nemrég 7-0-ra verte a Diósgyőrt, pénteken egészen simán, 3-0-ra kaptak ki a KTE ellen, ráadásul hazai pályán. Érthető módon Mészöly Géza feszült volt, és valószínűleg kiosztotta a játékosokat az öltözőben, mert nagyon gyenge teljesítményt nyújtottak.

A Ferencváros edzője, Sztankovics sem volt boldog azok után, hogy a Diósgyőr 2-0-ra nyert ellenük. Nemigazán számoltak ezzel a vereséggel, de ez is megmutatja, hogy az NB1-ben bármi megtörténhet, és minden jó sorozat megszakad egyszer. Ez most megtörtént, és a DVTK igen hamar felállt a történelmi vereségéből. Soron kívül Változékony időnk lesz az első nyári hétvégén

„Gratulálok a fiúknak, nehéz héten vagyunk túl, nem kell ezt túlságosan ragozni, hogy mi történt a múlt héten. Nyíltan beszéltünk egymással, és megállapodtunk, hogy ma olyasmit kell tenni, amivel jobbá tehetjük azt, ami már megtörtént.” – idézte a sportal.hu Vladimir Radenkovicsot a DVTK-tól a nagy győzelem után.

A DVTK meg akarta mutatni, hogy mi van bennük, milyen minőséget is képviselnek, függetlenül attól, hogy az Újpest elleni súlyos vereség őket is padlóra küldte. Ezek után teljesen más hangulatban léptek pályára a Ferencváros ellen, ami működött. „Meg akartuk mutatni, hogy mi van bennünk, milyen minőséget képviselünk, és a szurkolóinkért is játszottunk a mai napon.”

Radenkovics elárulta, valójában mivel tudták legyőzni a Ferencváros, mi volt a kulcs a sikerhez, amire most nagyon büszkék. „A siker kulcsa, hogy 100 százalékos motivációval, koncentrációval és szenvedéllyel játszottunk, illetve az, hogy kontroll alatt tudtuk tartani a területeket.” És meg kell ragadnom a lehetőséget, hogy gratuláljak a DVTK kosarasainak a történelmi magyar bajnoki győzelemhez, remek munkát végeztek.”