Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Megszólalt a Ferencváros edzője a Diósgyőr elleni váratlan vereség után

Nem várt módon, és nem várt helyen szakadt meg a Ferencváros nagy sorozat az NB1-ben, ami józanító pofon lehet számukra a Magyar Kupa döntő előtt.

...svg content...Fotó: Bitok Stephen, a Diósgyőr (b) és Edgar Sevikyan, a Ferencváros játékosa (k) a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC mérkőzésen a Diósgyőri Stadionban 2024. május 11-én. MTI/Vajda János
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Könnyen lehet, hogy a Diósgyőr elleni vereség miatt egy egészen más döntőt fogunk látni a Magyar Kupában a Ferencváros és a Paks között. A Fradi már bajnokként lépett pályára a DVTK ellen, így nyilván a motivációs szint sem lehet ugyanakkora, mint azelőtt.

Ennek ellenére nem volt pakliban a 2-0-s vereség, ahogyan az sem, hogy az Újpest kikap 3-0-ra hazai pályán a KTE ellen azt követően, hogy nemrég 7-0-val küldték haza azt a Diósgyőrt, akik most legyőzték a rekorder Ferencvárost. „Miután egy csapat 7-0-s vereséget szenved, várható, hogy a következő találkozóra felszívja magát. Ami minket illet, mindenkinek próbáltuk megadni a lehetőséget.” – kezdte az értékelését a Ferencváros edzője, Sztankovics. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

„Tóth Alex kezdett, és nagyon élveztem ma a játékát, nagy tehetség, nem csak a Ferencváros, hanem a magyar futball jövője is. Az ő játéka a mai nap sikere, de vereséget szenvedtünk, nem keresek kifogásokat.” – folytatta a meccs utáni nyilatkozatában a Fradi vezetőedzője.

Hangsúlyozta, nem szeret veszíteni, és ugyan 65 percen át kontrollálták a játékot, ez sem volt elegendő ahhoz, hogy megszerezzék a vezetést, ami végül sokba került, mert a DVTK a hajrában kétszer is betalált. „Nem szeretek veszíteni, és 65 percen keresztül kontrolláltuk a játékot, a cserék után elveszítettük az irányítást, a góloknál pedig nüanszok döntöttek. A hazaiak minden labdáért keményen megküzdöttek, nagyon jó mentalitással játszottak, de a mi hozzáállásunkkal sem volt probléma. Úgy gondolom, hogy ezt kell figyelembe vennünk.” – idézte a fradi.hu Sztankovicsot.

„Elkövettünk hibákat, de az utolsó percig küzdöttünk. Az különböztet meg minket a többi csapattól, hogy nem egy-egy találkozóra készülünk a szezonban, hanem az egész bajnokság során a győzelem a célunk, 33 mérkőzésen át. Lehetőségünk van a duplázásra, és mindent meg fogunk tenni azért, hogy ez sikerüljön.”

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.