Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,008 $

Ezekkel a gólokkal kapott ki a Ferencváros a Diósgyőrtől az NB1-ben

A legkisebb mértékben sem volt benne a pakliban a Ferencváros veresége a Diósgyőr ellen, mégis megtörtént.

...svg content...Fotó: Pernambuco, a Diósgyőr (j) és Marquinhos, a Ferencváros játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC mérkőzésen a Diósgyőri Stadionban 2024. május 11-én. A Diósgyőr 2-0-ra legyőzte otthon a bajnok Ferencvárost. MTI/Vajda János
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Egy hét alatt óriási fordult a világ az NB1-ben, miután a Diósgyőr nemrég történelmi szintű, 7-0-s vereséget szenvedett az Újpest otthonában, akik legutóbb simán kikaptak a KTE-től, szintén hazai pályán. Mészöly Géza, az újpestiek edzője nem véletlenül volt dühös, gyakorlatilag egyik játékosával sem lehetett elégedett.

Ezek után, ami Diósgyőrben történt, még nagyobb meglepetést jelenthetett, mivel a Ferencváros 2-0-ra kikapott, attól a csapattól, akik 7-0-val mentek haza Újpestről, miközben a Fradi időtlen idők óta még csak döntetlen sem játszott az NB1-ben. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Azok, akik 2-0-val tették meg a Diósgyőrt, és mindezt nagy összeggel, szép kis pénzt kereshettek ezen a meccsen, mert ez az eredmény a legkisebb mértékig sem volt benne a pakliban. Az év egyik legnagyobb meglepetése, még akkor is, ha a Fradi már bajnok, így kevésbé lehettek motiváltak, mint korábban.

Ráadásul a hajrában születtek a gólok, az elsőre 76 percet várt a közönség, amikor Gera beköszönt, majd a 88. percben Szabó is megtette ugyanezt. A Fradi 71 pontos, és már nem veszítheti el az első helyét, addig a Diósgyőr a váratlan győzelmével felugrott a 6. helyre, és 1 pontra van a Debrecentől.