Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Súlyos vereséget szenvedett az Újpest a Kecskemét ellen

Váratlanul sima 3-0-ra kapott ki az Újpest a Kecskemét ellen, de az NB1-es tagságuk már nem lehet veszélyben.

...svg content...Fotó: Mészöly Géza, az Újpest FC vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Újpest FC mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2024. február 11-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Nem sokkal a KTE elleni mérkőzés előtt jelentettek be két nagy visszatérőt Újpesten, akik azon fognak dolgozni, hogy a legendás klub újra a régi fényében ragyogjon. Ettől jelenleg nagyon messze áll, ugyanis még az NB1-es tagságuk is veszélybe került.

A Diósgyőr elleni kiütésükkel biztosították be a bennmaradásukat egy héttel ezelőtt, aminek Mészöly Géza, az Újpest edzője is végtelenül örült. Nyugodtan fogadhatta a Kecskemétet odahaza, amiben végül nem volt köszönet, mert sima vereséget szenvedtek. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Nem sokan számítottak erre a 7-0-s gála után, végül azonban a KTE 3-0-ra nyert, amivel felugrottak a 7. helyre 42 ponttal a 43 pontos MTK mögé, addig az Újpest maradt a 10. helyen 37 ponttal a 41 pontos Diósgyőr mögött. A KTE 27. percben szerezte meg a vezetést Pálinkás góljával, aki duplázott, ugyanis a 64. percben is beköszönt.

A két gól között Horváth is megtette ezt az 59. percben, addig az Újpest még csak szépíteni sem tudott, így nem a legszebb módon köszön el a szezontól hazai pályán, ami óriási csalódás. Lesz min dolgozniuk a nyár folyamán, sok új játékosra van szükségük ahhoz, hogy a következő idényben ne a bennmaradással kelljen foglalkozniuk.

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.