Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,950 $

Mészöly Géza megnyugodott, hogy az Újpest nem lesz NB2-es csapat

A sok egymást követő vereség után az Újpest csattanós választ adott, ami biztosította a helyüket az NB1-ben.

...svg content...Fotó: Dejan Stankovic, a Ferencváros (b) és Mészöly Géza, az Újpest vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában játszott Újpest FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2024. február 25-én. MTI/Kovács Tamás
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Mészöly Géza irányításával más irányt vett az Újpest, de volt egy negatív széria, ami akár az NB1-es tagságukba is kerülhetett volna. Végül történelmi győzelemmel válaszoltak, tartották bent magukat az élvonalban, aminek mindenki örülhet a klubnál.

Természetesen várták már a pillanatot, hogy ne kelljen foglalkozniuk a kiesés gondolatával, ami frusztráló tud lenni, de nem tört meg az Újpest. „Nagyon vártuk már, hogy pont kerüljön a kiesési mizéria végére és végre megnyugodhasson mindenki a klub háza táján, a játékosok, a vezetők, a szurkolók, mindenki nagyon áhította már ezt az áprilisi nehézségek után.” Soron kívül Vitézy Dávid pillanatok alatt rakta helyre Karácsony Gergelyt

„A március végén, Pakson megszerzett három pont után én sem gondoltam volna, hogy nehéz hetek várnak ránk, de ilyen a foci, a végén a csapat nagyon-nagyon motiváltan és jó játékkal egyértelműsítette, hogy a következő szezonban is az első osztályban szeretné folytatni” – mondta Mészöly Géza a Magyar Nemzet hasbájain.

Az áprilisi hónap nehéz volt, és bár nem jöttek az eredmények, a csapat megdolgozott azért, hogy az NB1-ben maradjanak, ami egészen minimális cél volt egy ilyen szintű klub számára. „Bár áprilisban nem jöttek az eredmények, a csapat megdolgozott a bennmaradásért, több olyan mérkőzésünk is volt, amiben benne volt a lehetőség, hogy pontot, pontokat szerezzünk és már korábban bebiztosítsuk a célunkat.”

Mészöly is megnyugodott, hogy nem eshetnek ki, mert az NB2-es szereplés nem kevés tervükön változtatott volna, és az senkire nem lenne jó hatással egy ilyen idény.. „Természetesen nagyon örülünk, hogy már biztos az élvonalbeli tagságunk a következő szezonra is, így az elmúlt néhány napban felszabadultabban készülhettünk. Mégis azt érzem a fiúkon, hogy tudják: még nincs vége a szezonnak, hiszen két fontos mérkőzés vár ránk.”

A Manchester United nyerte az FA-kupa döntőt a City ellen

A Manchester United meglepte a Manchester Cityt az FA-kupa döntőjében, ami sokba került, így a Vörös Ördögök visszavágtak a tavalyi fináléban történtekért.

Élőben adja a tv a Real Madrid utolsó bajnoki meccsét

A Real Madrid bajnokként léphet pályára szombat este, amit élőben ad a televízió, majd jön a Dortmund elleni döntő a Bajnokok Ligájában.