Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,44 Ft
Euró
383,50 Ft
Font
450,24 Ft
Bitcoin
68,968 $

Két nagy név tér vissza Mészöly Géza mellé Újpesten

Kovács Zoltán és Szabály Péter igencsak ismerős lehet az Újpest tábora előtt, akik fontos feladatokat fognak ellátni a klubnál.

...svg content...Fotó: Az újpesti Davit Kobouri (b) és a ferencvárosi Varga Barnabás a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában játszott Újpest FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2024. február 25-én. MTI/Kovács Tamás
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Az Újpest hivatalos tájékoztatás szerint Kovács Zoltán főtanácsadóként lesz jelen a klub életében, segítvén az új vezetőség, Ratatics Péter elnök és Benczédi Balázs ügyvezető munkáját, addig Szakály Péter játékosmegfigyelőként folyatja.

„Természetesen nagyon megtisztelő volt a felkérés, nem kellett sokáig gondolkoznom rajta. Fiatal sportvezetőként nem csak óriási lehetőség, de egyben hatalmas kihívás is, hogy részese lehetek annak a projektnek, amely reményeink szerint újra az élre repíti az Újpestet. Oda, ahová való.” – mondta Szakály az Újpestnek adott interjújában a bejelentést követően. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Tiszta lapot örökölt, nem egy kész rendszert, amit majd tovább kellene fejlesztenie. Emiatt mindent az alapoktól kezdenek újra, onnan építenek fel, és ez nagy munka. „Fogalmazzunk úgy, hogy tiszta lapot örököltem, nem pedig egy kész rendszert, amit majd tovább kellene fejlesztenem, mindent az alapoktól építünk fel. Ez részben nehezebb, hiszen mindent ki kell alakítani, azonban mégis csak jobb, hiszen mindent úgy alakíthatunk, ahogy az szerintünk a leginkább alkalmas a sikerre.”

Arról is beszélt, milyen játékosokat keres az Újpest számára, akik a jövőt jelenthetik, és elérhetővé tehetik a bajnoki cím megszerzését, amire régóta nem volt példa. „Mindenképpen győztes típusokat szeretnénk igazolni, akik mentalitásukban át tudják érezni és adni mindazt, amit az Újpest jelent. Nem lesz elég az, hogy valaki jó labdarúgó, olyan személyiségjegyekkel kell rendelkeznie, ami alkalmassá teszi őt arra, amire a szurkolóink vágynak és amire természetesen mi is.”

Az Újpest már biztosan nem eshet ki az NB1-ből, miután egy héttel ezelőtt történelmi győzelmet arattak a Diósgyőr ellen. Mészöly Géza is megnyugodott, de a KTE-vel szemben is nyerni akarnak hazai pályán péntek este az NB1 következő fordulójában.