Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,950 $

Mészöly Géza kiakadt az Újpest Kecskemét elleni veresége után

Teljesen joggal volt dühös Mészöly Géza, akit kellemetlen helyzetbe hozták a játékosok ezzel a teljesítménnyel, és ezzel együtt a mindig lelkes szurkolókat is.

...svg content...Fotó: Mészöly Géza, az Újpest FC vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Újpest FC mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2024. február 11-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az Újpest már biztosan nem eshet ki az NB1-ből, és a Diósgyőr ellen aratott 7-0 után azt gondolhattuk, hogy a Kecskemét ellen is nyerhetnek a fővárosiak, ráadásul ezúttal is hazai pályán futhattak ki a gyepre, de csúnya vereség lett a vége. Három gólt kapott az Újpest, miközben még csak szépíteni sem tudtak.

Mészöly Géza a meccs előtt igyekezett pozitív maradni, örült a bennmaradásnak, de erre talán még ő sem számított. Nem tagadta, óriási csalódás számára a mérkőzés, amiből mindenképpen tanulniuk kell. Az első 20 perc összességében rendben volt, majd szép lassan minden megváltozott, és az egyéni hibák sokba kerültek. Soron kívül Vitézy Dávid pillanatok alatt rakta helyre Karácsony Gergelyt

„Óriási csalódás számomra a mai mérkőzés, egyetlen párharcot sem tudtunk nyerni, azt hittük, elég ha csak focizunk. Az első 20 percben működött, de aztán elkezdtek futballozni, kellettek az egyéni hibák, de az egész csapat rettentő gyenge volt. Focizgattunk, de ütközés és futás nélkül nem megy” – idézte Mészöly Gézát az M4 Sport.

Az Újpest edzője a mindhárom gólban főszerepet játszó Keita játékát szimplán elfogadhatatlannak nevezte, kritikán alulinak jellemezte. Szerinte az a játék, amit mutatott, egyszerűen nem fér bele, ugyanakkor a többi játékos sem tudta hozni a kötelezőt, így a 3-0-s vereség nagyon is reális.

Az újpesti csapat fontos bejelentéseket is tett a héten, de számukra is felérne egy megváltással, ha vége lenne az idénynek. A következő szezonban nagyon más arcukat kellene mutatniuk, mert ilyen teljesítményekkel és negatív sorozatokkal az NB2-ben köthetnek ki.

A Manchester United nyerte az FA-kupa döntőt a City ellen

A Manchester United meglepte a Manchester Cityt az FA-kupa döntőjében, ami sokba került, így a Vörös Ördögök visszavágtak a tavalyi fináléban történtekért.

Élőben adja a tv a Real Madrid utolsó bajnoki meccsét

A Real Madrid bajnokként léphet pályára szombat este, amit élőben ad a televízió, majd jön a Dortmund elleni döntő a Bajnokok Ligájában.