Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,74 Ft
Euró
383,79 Ft
Font
450,52 Ft
Bitcoin
69,007 $

Videón az Újpest 3–0-s veresége a Kecskemét ellen, Marco Rossi is kint volt

Marco Rossi magyar szövetségi kapitány is az Újpest lelátóján foglalt helyet, így egészen közelről nézhette végig az Újpest szenvedését.

...svg content...Fotó: Marco Rossi szövetségi kapitány a magyar labdarúgó-válogatott sajtótájékoztatóján a másnapi, Koszovó elleni felkészülési mérkőzés előtt a telki edzőközpontban 2024. március 25-én. MTI/Illyés Tibor
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Az Újpest több mint hektikusan teljesített az NB1 aktuális szezonjában, és ez Mészöly Géza irányítása alatt másképp. Nem is oly rég a Ferencváros mellett a legjobb formában lévő csapat voltak, sorra aratták a győzelmeket, majd hirtelen ennek ellenkezője történt, és még csak döntetlenre sem voltak képesek.

A Diósgyőr elleni meccsen ugyan 7-0-ra nyertek, amivel saját magukat is meglephették, most csak annak tudnak örülni, hogy bennmaradtak és lassan vége a szezonnak. A Kecskemét elleni 3-0-s vereség is rámutatott arra, nagyon sokat kell még dolgozniuk, és a védelem továbbra is súlyos gondokkal küzd. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Az Újpest két nagy név visszatérését megerősítette, akik már rövid távon is segítséget jelenthetnek a szakmai stábnak. Mészöly Géza ugyan boldog volt az NB1-es tagság megőrzése miatt, a Kecskemét ellen mindhárom gólnál foghatta a fejét, mert nem azt kapta, mint amit szeretett volna.

Marco Rossi, a magyar válogatott csapatkapitánya a lelátóról figyelte az eseményeket, azt ahogyan a KTE legyőzi az Újpestet. A videós összefoglalóban Rossi is feltűnik, aki gőzerővel készül az Európa-bajnokságra, amire egyenes ágon jutott ki a nemzeti tizenegyünk, és meglepetésre készülünk.

Meghívta magához Gulyás Gergelyt az ALS-szindrómában szenvedő Karsai Dániel

Az alkotmányjogásznál már több politikus is járt, akik maximális támogatásukról biztosították.