Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,35 Ft
Euró
388,19 Ft
Font
456,46 Ft
Bitcoin
67,425 $

Suba Fruzsi álomtesttel hangol a nyárra

Suba Fruzsi, aki egy ideje Miamiban éli az életét, igazi álomtesttel várhatja a magyarországi nyarat, ha majd haza látogat.

...svg content...Fotó: Instagram/Fruzsina Suba
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Csak kapkodjuk a fejünket a jobbnál jobb formát látták, és részben irigykedünk, persze pozitív módon. Sarka Kata is a topformában lévők közé sorolható, és háromgyermekes édesanyaként mondhatja el ezt magáról, amire több mint büszke lehet, és jobbal, mert nem kis munka van mögötte.

Rogán-Gaál Cecília is nagy formában van, szintén három gyermeket nevel, és nem lehet azt mondani, hogy visszavett volna. Inkább növelte a tétet, egyre többet és többet hoz ki a formájából. Ilyen formásnak még nem láttuk, noha korábban is rendben voltak a vonalai, vonzó nő. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

Sok vonzó hírességet találhatunk idehaza, akik mindig meglepik az embert. Az egyik nagy kedvencünk A Nagy Ő-ből megismert Suba Fruszsi, bírjuk a karakterét, a személyiségét, azt, hogy mindig megmondja a frankót. A Nagy Ő-ben is így tett, őt aztán nem kellett félteni, hamar helyükre rakta a csajokat.

Egy ideje Miamiban él, ingatlanokkal foglalkozik, így abszolúte adott számára, hogy meglegyen az állandó nyári hangulata. Ez a fajta hangulat csak boldoggá teszi az embert, és még inkább motiválhatja arra, hogy jobban és jobban nézzen ki, hiszen ha süt a Nap, valahogyan a kedvünk is más, mint télen.

Fruzsi James Bond lányként jelent meg a parton, abszolúte beleillene a képbe. Olyan formákat villantott, amik láttán férfiak ezrei bókolnának, és ebben nincs semmi túlzás, csak nézzétek meg a Fruzsiról készült új bikinis fotókat a partról.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.