Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,54 Ft
Euró
381,88 Ft
Font
445,18 Ft
Bitcoin
43,194 $

Újabb botrány törhet ki a Párharcban: Stana Alexandra visszaszólt Gáspár Beának

Ebből még nagy botrány is lehet, noha Gáspár Bea teljesen nyugodtan és higgadtan vonta kérdőre az ellenfeleket.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Egy ideje két külön csapatban harcolnak egymással a Párharc szereplői, némi csavarral, mivel Rékasi Zsigmond eredetileg az indiánokkal volt, de megsérült a keze, és a készítők úgy döntöttek, úgy fair, ha a fiatal srác átáll.

Azóta sok minden történt, Győzike már egy szeánszot is tartott, ami számára is új volt. Sőt, még nagyobb kaland volt számára, hogy siklóval a szájában versenyzett, amire senki nem számíthatott. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Fej-fej mellett haladtak a csapatok, és noha nem ment minden simán, Győzike és Gáspár Bea hangulatát nem lehetett elrontani. Végül Győzike csapata húzta be a napot, ami igencsak fájó volt a többiek számára.

Nem tehettek mást, minthogy ételt készítettek és felszolgált azokat Győziék számára. Lehetett volna ezt teljesen természetesen is csinálniuk, viszont nem akarták, hogy az ellenfél annyira kényelmesen vacsorázzon.

Bea teljesen jogosan kérdőre vonta a konyhában lévő csapatot, hogy mi szükség volt erre. Normális, nyugodt hangnemben tette ezt, majd Stana Alexandra visszaszólt, miszerint akkor ők se csengessenek nekik másodpercenként.