Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,27 Ft
Euró
381,85 Ft
Font
445,00 Ft
Bitcoin
43,286 $

Győzike és Gáspár Bea együtt énekeltek a Párharcban (videó)

Remekül szórakoztak Győzikéék a Párharc legutóbbi játéka után, és sok kérdésre tudták a helyes választ.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Győzike a nagy versenynap előtt úgy döntött, hogy szeánszot tart, mialatt az isteneknek üzent. Mindenki abszolúte ráhangolódott Győző energiáira, és úgy érezték, készen állnak a következő harcra.

Nehéz küzdelmeket folytattak, és Győző olyasvalamit vállalt be, amit soha nem gondoltunk volna róla. Noha köztudottan fél a kígyóktól, szájába vett egy siklót, mert szerette volna, ha a csapata pontot szerez. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Legyőzte a fóbiáját, aminek nagyon örült, viszont annak már kevésbé, hogy azt követően egy újabb játékot buktak el. Kornél nem tudta kiszabadítani Gáspár Beát a koporsóból a megadott időn belül.

A harmadik játék már humorosabb volt, és jobban is ment a csapatnak. Stohl András néhol beugratós kérdéseire kellett válaszolniuk, mialatt galambokkal voltak egy ketrecben, akik ide-oda repkedtek.

Győző és Bea ismét hozta a formáját, és az interjúszobában énekeltek egy kicsit az egyik kérdés kapcsán. Továbbra is nagy párost alkotnak, viszont rövidesen jön a következő párbaj, ami rájuk is veszélyt jelenthet.