Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,16 Ft
Euró
386,71 Ft
Font
454,43 Ft
Bitcoin
69,490 $

A Microsoft a közeljövőben ismét emelheti az Xbox Game Pass árát

Noha ez az utolsó dolog, amit a legtöbb előfizető hallani szeretne, valószínűleg újabb áremelést eszközöl az Xbox Game Passnál a Microsoft.

...svg content...Fotó: Xbox
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

Noha az Xbox zászlóshajónak számító előfizetéses szolgáltatása sok értéket nyújt a rajongók számára, az évek során intenzív vizsgálatnak volt kitéve azok részéről, akik megkérdőjelezték a fenntarthatóságát. A kritika az utóbbi időben csak fokozódott, köszönhetően annak, hogy az elmúlt napokban számos rossz hír és pletyka érte az Xboxot.

Nemrég a Verge munkatársa, Tom Warren arról számolt be, hogy a Microsoft erősen fontolgatja a Game Pass Ultimate újabb áremelését. Sőt, állítólag a vállalatnál viták folynak arról is, hogy a jövőbeni Call of Duty-játékokat már az első napon kiadják a szolgáltatáson belül. Soron kívül Autoimmun betegségekre utalhat az, ha valakit gyakran gyötörnek rémálmok

Most pedig úgy tűnik, Warren jelentésének egyes részeit egy másik forrás is megerősítette, aki történetesen további információkkal is rendelkezik. Az Xbox Two Podcast legutóbbi epizódjában a népszerű Xbox tartalomkészítő Rand al Thor 19 azt állította, hogy hallotta, hogy a Game Pass újabb áremelése „tényleg megtörténik”.

Ugyanakkor azt nem tisztázta, hogy a Microsoft az áremelést a szolgáltatás összes szintjére tervezi-e alkalmazni, vagy csak az Ultimate-re. Állítólag azt is hallotta, hogy „a Game Pass egy új szintje érkezik”, de „fogalma sincs, hogy miről van szó, mi lenne az, vagy mi az”.

Amennyiben hihetünk ezen értesüléseknek, akkor ez egybevágna azokkal azon állításokkal, melyek szerint az előfizetéses szolgáltatás növekedése megállt. Az újabb Game Pass áremelés azonban ettől függetlenül elkerülhetetlen. Noha a szolgáltatás árát körülbelül egy évvel ezelőtt emelték, a Microsoft ismét áremelést eszközölhet.

Az agyszövetek hibernálása többé nem sci-fi, már a károsodástól sem kell tartani

Nagyon fontos előrelépést értek el kínai orvosok, pár éve ez még elképzelhetetlen volt.