Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,20 Ft
Bitcoin
27,305 $

Ilyen stílusosan várja március végét Gáspár Bea

Fotó: Instagram/Gáspár Bea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Bea is szereti a divatot, számos különböző szettben láthattuk már, és hamarosan ismét változni fog a ruhatára az időjárás miatt.

Szép lassan elérkezünk ahhoz a ponthoz, amikor magunk mögött hagyhatjuk a hideg napokat. Már épp ideje ennek, hiszen elég volt a rossz időből, rendkívül izgatottan várjuk a nyarat, és a hírességek is így vannak ezzel.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

A tavasz valószínűleg csak egy rövidebb átmenet lesz, és nem lepődnénk meg, ha egyik pillanatról a másikra köszöntene be a nyár. Gáspár Bea is szereti ezt az időszakot, és nem hajlandó beállni a sorba, ha a divatról van szó.

Szereti az egyedi stílusát, és remek formának örvend. Egy ideje Budapesten éli az életét Győzikével, miután a spórolás érdekében úgy döntöttek, hogy elhagyják Salgótarjánt, ahol a nagy házuk is található.

Bea igyekszik színesen öltözködni, de a sötétebb árnyalatok is remekül állnak neki. Hamarosan azonban minden az élénkebb színekről fog szólni, mialatt zöldbe borulnak a fák, kihajtanak a virágok.

Győzike felesége is várja a jó időt, nagyon örül annak, hogy a tavasz egyre inkább éreztetni kezdi a hatását. Természetesen stílusosan tekint előre Bea, a tőle megszokott részletességgel, és az egyik kedvenc cipőjével.