Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,527 $

A rezsiárak miatt hónapok óta Budapesten él Győzike és Gáspár Bea

Fotó: Instagram/Gáspár Bea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ugyanakkor ez a lakás messze nem olyan, mint a nagy házuk Salgótarjánban, viszont van előnye is annak, hogy Budapestre tették át a székhelyüket.

Tavaly november óta Budapesten él Gáspár Győző és Gáspár Bea, akik a magas rezsiárak miatt döntöttek úgy, hogy egy időre otthagyják a nagy salgótarjáni családi házukat. A TV2 látogatta meg őket szerda reggel, melynek ideje alatt Győző nem volt formában, lázasan, betegen fogadta a stábot.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Nem aludt az éjszaka folyamán, folyamatosan méri a lázát, és igyekszik mindent megtenni azért, hogy jobban legyen. Bea elárulta, mindenképpen egy bútorozott lakást kerestek, és úgy gondolták, ha már Evelin és Virág is Budapesten élik az életüket, talán nekik is jobb lesz így.

Amiatt döntöttek a bérlés mellett, hogy megnézzék, hozzá tudnak-e szokni a környezethez, ami nem sikerült, így valószínűleg visszatérnek Salgótarjánba, a nagy házukba. „Sajnos nem.” – mondta arról Bea, hogy nem tudták megszokni a budapesti életet.

A terek hiánya is gondot jelent Beának

A terek hiánya is gondot jelent számukra, illetve az, hogy semminek nincs igazán helye. Az viszont tetszik nekik, hogy Budapesten gyakorlatilag minden közel van, nem beszélve a gyerekeikről, akik külön életet élnek.

Rájöttek arra is, jobb békében hagyni a lányokat, mindenki éli a saját életét tovább. Győzike átvette a szót, és úgy fogalmazott, neki semmi nem hiányzik, és ha Beának nem tetszik, akkor menjen egyedül haza, mert ő igenis nagyon jól érzi magát Budapesten. „Nem tudom, mit nyavalyog, neki semmi nem jó, és semmi nem tetszik.”

Győzike nagyon nem ért egyet Beával, hogy jobb Salgótarjánban. Beának a nagy konyha is hiányzik, nem tudja maradéktalanul boldoggá tenni a főzés a kis budapesti konyhájában, de igyekszik alkalmazkodni, még ha nem is olyan könnyű.

Feltették a kérdést nekik, mikor térnek vissza Salgótarjánba, amire Győző azonnal rávágta, nem megy sehova. Bea viccesen reagált, és azt mondta, megegyezés kérdése az egész, de ez még láthatóan nem történt meg. „Menjél magadnak vissza a sok bolond közé. Megy a franc vissza!”