Clouds
21 Budapest
Dollár
353,21 Ft
Euró
388,67 Ft
Font
436,95 Ft
Bitcoin
23,750 $

Videó: megint kikapott a Chelsea, az új sztárigazolás piros lappal nyitott

Fotó: EPA/Vince Mignott
Sport
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Noha João Félix összességében remekül játszott, mindössze 58 percet tölthetett el a pályán, mert kiállították.

Folytatódik a Chelsea lejtmenete, amivel egyre közelebb kerülhet a klub ahhoz, hogy új edzőt nevezzen ki. Úgy tűnik, nagyon rossz ötlet volt a vezetőség részéről elküldeni Thomas Tuchelt, aki nemrég Bajnokok Ligáját nyert a londoniaknak.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Graham Potter váltotta a PSG korábbi menedzserét, de lehetséges, hogy már nem sokáig ülhet a kispadon. Az elmúlt időszakban számos hír, pletyka jelent meg az esetleges menesztéséről, és a legutóbbi vereség csak ronthatott a helyzetén.

Mauricio Pochettino lehet a befutó, aki hosszú hónapok óta nem vállalt munkát a futballban, mióta a PSG szakított vele. A Premier League-t is megjárt edző nagy fogás lehetne a Chelsea számára, mely jelenleg csak a 10. helyen áll.

Legutóbb a Fulham otthonában kapott ki a sztárcsapat, és noha az új igazolás, João Félix rögtön lehetőséget kapott, még 60 percet sem volt a pályán a kiállítása miatt. A piros lap gyakorlatilag megpecsételte a Chelsea sorsát, míg a Fulham a 6. helyről várhatja a folytatást, közel a Bajnokok Ligáját érő helyekhez.

A 25. percben született az első találat, a Chelsea egykori sztárja és kedvence, Willian köszönt be, ami egy újabb szúrás volt a londoniaknak. Koulibaly ugyan a 47. percben kiegyenlített, Vinicius a 73.percben újra megszerezte a vezetést a hazaiaknak, és ezután már nem változott az eredmény.