Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,604 $

Extrán szexi ruhában villant Gáspár Laci csinos felesége, Niki

Fotó: Instagram/Gáspár Laci
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 13. - 18:00

Gáspár Niki még mindig csúcsformában van, képtelenség lenne belekötni az alakjába, remek párost alkotnak ketten Lacival.

Gáspár Niki és Gáspár Laci régóta vannak együtt, házasságban élnek, boldogságban, egészségben. Minden adott számukra ahhoz, hogy a lehető legjobban érezzék magukat, és ne feledjük, továbbra is fiatalok, előttük az élet.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

Felesleges a korral foglalkozni, amikor az ember boldog és vannak céljai. Ők ketten valóban egy összeillő páros, nem is lehetne elképzelni külön a két karaktert, akik az évek során szint eggyé váltak, annyira szeretik egymást.

Az egyik legemlékezetesebb epizód volt Friderikusz Sándor átalakulós műsorában, amikor Niki és Laci voltak a vendégek. Azok, akik bármiben is kételkedtek, láthatták, hogy őrületen szeretik egymást, és a lelkük kapcsolódik.

Alig ismertük fel Istenes Bencét, váratlan hajszínt kapott

Az idő múlásával az ember mindig változik, de amikor egy stabil társ van mellette, ezek a dolgok különlegesebbé és fontosabbá is válnak. Mindig van okunk arra, hogy boldogabbá tegyük a másikat, és Laci is ezt teszi.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.