Dollár
392,12 Ft
Euró
405,81 Ft
Font
469,72 Ft
Bitcoin
16,879 $

Alig ismertük fel Istenes Bencét, váratlan hajszínt kapott

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 13. - 11:31

Az RTL Klub sztárja egy teljesen váratlan hajszínnel jelent meg a hétvégére hangolván, amit egyelőre nem tudunk hova tenni, még szoknunk kell.

Istenes Bence hosszú évek óta neves tagja a médiának, jelentős szerepet játszik a televíziósában, és nem mellesleg Németországban is kipróbálta magát, ami a második otthona. Egy ideje újra Magyarországon él a családjával, és halmozza a sikereket.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsányék igyekeznek blokkolni az EU-s pénzek megérkezését

Várható volt, hogy a YouTube-on is nagy lesz a sikere, saját műsorának is komoly nézőtábora van, és jó kritikát kapott. Sőt, az Európa-bajnokság idején még egy új videoklipet is kiadott, ami ugyancsak nagyot ment.

Bence abszolúte sikersztori, az alapoktól küzdötte fel magát a csúcsra, és talán már ő sem tudja, hogy hány adás és műsor van mögötte. Valószínűleg a következő években is meghatározó figurája marad a médiának és a televíziózásnak, ami nem megy ki a divatból.

Tonnaszámra nyomtatják a PSG-nél a Messi-mezeket, mindenkinek kell egy (videó)

Az RTL Klub sztárja szereti lazára venni a figurát, sokan például emiatt kedvelik őt, és már több mint félmillió követője van az Instagramon. Ezt csak nagyon kevesen mondhatják el magukról idehaza, szóval ezen a területen is hasít.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.