Dollár
431,79 Ft
Euró
423,20 Ft
Font
482,09 Ft
Bitcoin
19,433 $

Exatlon: olyat híreket közölt Palik László a bajnokokkal és a kihívókkal, hogy csak pislogtak

Fotó: Instagram/Palik László
not image

Hujber Dávid

2021. március 24. - 22:30

Palik László a nagy bejelentések mestere, és erre már több példát is láthattunk az Exatlon Hungary évadaiban. A legutóbbi ilyen bejelentésnél a kihívók csak pislogtak, mert erre még ők sem számítottak.

Paliknak több nagyobb bejelentése is volt szerdán, miután kiderült, hogy Jankának fel kell adnia a versenyt. Ekkor a bajnokok és a kihívók még csak nem is sejthették, hogy milyen lehetőség előtt állnak.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

A műsorvezető először a bajnokokkal közölte a hatalmas hírt, hogy a világ legjobbjai ellen küzdhet, akik a mexikóiak. Ahogyan Palik fogalmazott, olyanok a mexikói versenyzők, mintha gépek, robotok lennének, annyira jók, és ők már a verseny végén járnak, tehát tapasztaltabbak.

Az egyesített magyar csapat a legjobbak közül is a legjobbakkal harcolhatnak. Csütörtökön rendezik meg az első kört Mexikó ellen, de a csavar a történetben az, hogy bármi is legyen a végeredmény, pénteken lesz egy visszavágó.

Exatlon: így közölte Palik Jankával a borzasztó hírt, ezeket mondta először a bajnok

Négy piros, és négy kék játékos vehet részt ezen a viadalon, de nem szükséges ugyanazzal az összeállítással kiállniuk pénteken, mint csütörtökön, tehát mások is lehetőséget kaphatnak. A szabályok értelmében a bajnokok és a kékek is két női, két férfi versenyzőt jelölhetnek ki.

Ennek értelmében most csütörtökön nem lesz végjáték, és párbaj sem pénteken, azokat a következő hétre halasztják. Döntetlen nem lehet az eredmény Mexikói ellen, tehát adott esetben ezen a héten pénteken lehet még egy döntő is.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.