Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,04 Ft
Euró
394,01 Ft
Font
467,77 Ft
Bitcoin
64,247 $

Exatlon: így közölte Palik Jankával a borzasztó hírt, ezeket mondta először a bajnok

Janka először szóhoz sem jutott, mivel a műsorvezető olyan hírrel érkezett, ami a lehető legrosszabb forgatókönyv volt.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Janka
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint azt már tudhatjuk, Janka számára is befejeződött az Exatlon, ami részben történelmi, hiszen ő a harmadik esélyes, akinek rajta kívülálló okok miatt kell hazautaznia. Daninál és Franciskánál egy súlyos lábsérülés szólt közbe, míg Jankánál egy betegség.

„Az igazság az, hogy még rontani is fogok rajta, mert az orvosok körbe-körbe vizsgáltak, azt mondják, hála a Jóistennek kezdesz jobban lenni, még szükség van pihenésre, még szükség van a gyógyszerekre, de a hirtelen terhelést nem engedi meg a szervezet.” – mondta Palik, miután Jankának nem volt túl jó kedve a betegsége miatt. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

„Nem tudják pontosan megmondani, hogy mikor kezdhetsz el fokozatosan újra sportolni. Tehát ez akár még több hét is lehet. A hosszú távú egészségedet, a sportolói karrieredet, meg az életedet nem befolyásolhatja. Hosszas tanakodás után úgy döntöttek, nem folytathatod az Exatlont.”

Janka hirtelen nem is tudott mit mondani. „Valahol számítottam rá, de kimondva azért ezt elég rossz hallani.” – kezdte a bajnok. „Hidd el nekem, ha valamit utálok, akkor az ez, de az nem történhet meg, hogy bármi úgymond bajod is legyen. Ezt te sem akarod, mi meg nem hagyhatjuk. A lényeg, hogy jobban legyél, azért ez nem volt könnyű.” – öntött lelket Palik a bajnokba a TV2 kamerái előtt.

Zavarba jön az ember, annyira szexi a magyar olimpikon úszónő

„Az eleje volt nehéz nagyon, ott nagyon rosszul voltam. Ha még emlékszel a tengeri pályán, ahol volt egy medáljáték, nem tudtam végigmenni a pályán, annyira rosszul voltam. Le voltam gyengülve, elvágtam az ujjamat, és csak imádkoztam, hogy legyen vége a pályának, de egész héten már nagyon rosszul voltam.”

„Tényleg mindenemet a csapatba fektettem, tudtam, hogy nagyon kellek nekik, Andris és Dani is akkor sérült meg, és hát sajnálom, hogy nem tudtam elbúcsúzni a többiektől.” – folytatta Janka. „Ezt ne sajnáld, mi nem búcsúzunk egymástól.”

„Tudod, hogy szerettem őket nagyon.” – mondta a bajnok a könnyeivel küszködve. „Ők is nagyon szerettek, mindannyian nagyon szerettek és szeretünk. Ez nem a vége.” – válaszolt Palik Jankának, aki ezt egy befejezetlen kalandnak érzi, de a műsorvezető szerint erről szó sincs, valójában nyert.

Jelentősen visszaesett a falusi szálláskiadók forgalma

A falusi szállásokkal foglalkozók árat emelni már nem nagyon tudnak, ehelyett a modern világ vívmányait próbálják minél inkább bevinni a helyeikre.