Zavarba jön az ember, annyira szexi a magyar olimpikon úszónő

Fotó: Instagram/Jakabos Zsuzsanna
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jakabos Zsuzsanna nemzetközi szinten is az egyik legszebb sportolónak mondhatja magát, ehhez kétség nem férhet.

A sportolók mindig középpontban vannak, különösen azok, akik igazán eredményesek és ezzel azonnal felhívják magukra a figyelmet, Teljesen más szintet jelent, amikor valaki olimpikon, hiszen ilyen egy egész ország szurkol neki.

Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették

A csúcsok csúcsa, ha valaki részt vehet egy olimpián, hiszen ez az, amiért az egész karrierje ideje alatt dolgozik. Az éremszerzés pedig egy olyan extra, amit szavakkal nem lehet leírni, mintha hirtelen övék lenne a világ.

Zsuzsanna nemcsak a teljesítményével képes felhívni magára a figyelmet, mert nemzetközi szinten is az egyik legszebb, legvonzóbb sportolónőről beszélhetünk, aki a modellvilágban is tökéletesen megállná a helyét.

Még a szíved is félrever, amikor meglátod Sarka Katát ebben a szettben

Minden adottsága megvan ehhez, kezdve a magasságával, a formával és a szép arcával, amit nagyon szeret a kamera. Ha pedig a természetes közegében fotózzák, gyakorlatilag más dimenzióba kerül a kép.

Most is valami hasonlót láthatunk, ahogy ebben a bordó bikiniben támaszkodik egy medence szélén, miközben zavarba ejtően néz a kamerába. A kép már több mint 8 ezer likeot kapott, teljesen jogosan, mert csodálatosan néz ki rajta az olimpikon.