Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Még a szíved is félrever, amikor meglátod Sarka Katát ebben a szettben

Azt kell mondjuk, hogy kifejezetten jól áll ez a szín Sarka Katának, aki narancsba öltözött, mint egy mézédes gyümölcs.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kata az évek során már sok negatív kritikát kapott a közösségi médián keresztül, de megtanulta mindezt kezelni, és jól is tette, mert máskülönben csak még több teret adna ezeknek az embereknek, amire nincs szükség.

Néha mi is csak pislogunk, hogy egyesek mennyire bele akarnak szólni mások életébe, mert úgy érzik, hogy ezt megtehetik, ha valaki ismert ember. Óriási tévedésben élnek azok, akik ezt gondolják, hiába van Katának például több mint 370 ezer követője az Instagramon. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

Fordított esetben vajon mit szólnának azok, akik kemény kritikákat írnak? Valószínűleg sértődötten válaszolnának, hogy mi közünk ehhez… Kata azonban nagyon jól tűri mindezt, bár néha nem hagyja ki a lehetőséget, és válaszol.

Tóth Andit hidegen hagyják a róla megjelent kommentek

Általában a vékonyságán próbálnak fogást találni, noha ő teljesen jól érzi magát a bőrében, de vannak, akik megpróbálják megmagyarázni ennek az ellenkezőjét, majd azzal a lendülettel többek között hízásra biztatják.

Kata bombaformája megkérdőjelezhetetlen, csodálatosan néz ki, és ez a narancssárga nyári edzőszett különösen passzol a színes, energikus és erős egyéniségéhez. A dekoltázsát is remekül emeli ki, szóval ez ismét tíz pontot ért.

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter azt mondja, vagy ő, vagy senki

Gyurcsány Ferenc hosszú idő után ismét szóba hozta Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét, aki csak saját magukat látják ideális választásnak a kormány élére.

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek a Trump-merénylet áldozatának családjáért

A hős édesapa családja részére eddig összesen 1 millió dollár gyűlt össze, nem egész 24 óra alatt, ami óriási eredmény.

Kiderült, mesterlövészek voltak Donald Trump merénylője alatt

Egyre szürreálisabb, ami szombaton történt, már azt is tudni, hogy a 20 éves merénylő alatt a merénylet ideje alatt mesterlövészek tartózkodtak, akik a tömeget figyelték.