Exatlon: András ugyan megnyerte a párbajt, többen a kiesését kívánják

Fotó: Instagram/Palik László
not image

Takács Petra

2021.május.4 - 01:16

András nem tartozik a legnépszerűbb versenyzők közé az Exatlonban, legalábbis ez látszik kirajzolódni a közösségi médiás üzenetekből a kezdetek óta.

A karatebajnok igen nagy önbizalommal a háta mögött érkezett meg Dominikára, és úgy gondolta, hogy le fogja tudni győzni a legjobban tartott Bálintot. Ez eddig csak néhány alkalommal sikerült neki, mert a fiatal játékos összességében sokkal versenyképesebb.

András nem adja fel, és nemrég párbajoznia is kellett, miután Krisztián őt jelölte ki Balázs mellé ellenfélnek. A balhés napot követően ez borítékolható volt, de az már nem, hogy Balázs még csak pontot sem fog gyűjteni a második párbaján.

Hab a tortán, hogy Balázs még a medálját sem használta fel, így az felhasználatlanul maradt. Erre soha ezelőtt nem volt példa, és sokak szemében még nagyobbá nőtt, miközben nem egy ember írta, hogy Andrást akarta odahaza látni, és nem a csapattársát.

„Balázs fantasztikus EMBER!! Ilyen még nem volt , hogy a saját medálját sem használja fel. Komoly, megfontolt, jó humorú, jó meglátásokkal. Szép volt Balázs!”

„Nagyon szép volt fiúk. Andrisnak gratulálok, szép teljesítmény és remélem hétfőtől csak erősebb lesz. Balázs előtt pedig le a kalappal, az évad, sőt, a műsor legsportszerűbb tette volt ez most. További sok sikert a sportágában és boldog házas életet kívánok.”

„Medálosok…példát lehet venni Balázstól…. Gyenge játékos volt, de ember…”

„Bárki is nem szereti Andrist, de jobb játékos volt, mint Balázs. Ő nagyon rendes srác, de ez a műsor nem volt neki való, nagyon lassú és sajnos sok pontot hozták rajta a Kihívók. Ide fontos a gyorsaság is, ez az igazság szerintem.”

„Balázs jó gyerek, jó lélek és sportszerűen viselkedik. Sajnálom. Andris inkább mehetett volna.”

„Szerintem Balázs nem akart igazából maradni.”

„Szerintem, amit Balázs most tett, hogy nem használta fel a medálját, ilyet most láthattunk először és utoljára az idei Exatlonban. Szép volt”

„Utolsó bajnok kiesett.”

„Kedveltem a fiatalembert, de lássuk be, Ő már a beköltözésnél megmondta, hogy májusban lesz az esküvője, de sajnálom, mert ráért volna bőven csak jövő héten hazajönni. Amúgy szép volt!”

„Végre kiestél! Dani előtt kellett volna! Szégyen, hogy feladtad. Nem most kellett volna hanem legutóbb.”

„Úgy reméltem, hogy végre megszabadulunk Banditól”

„Balázsnak kellett volna maradnia. A karatésnak a mozdulatai is irritálóak és taszítóak számomra.”

„Esetleg tervezed a későbbiekben, ha lesz rá lehetőség felajánlani Dórinak a medálodat?”

„Több kommentelőnél olvastam, hogy úgy érezték, ezt elengedted. Andris annyival nem jobb, mint amennyivel kikaptál. Kicsit nekem is fura, mert olyan volt az ügyességi, ami inkább a te stílusodhoz állt közelebb.”