Dollár
431,93 Ft
Euró
412,37 Ft
Font
461,45 Ft
Bitcoin
18,660 $

Eva Longoria teste vadítóbb, mint bárki

Fotó: Eva Longoria amerikai színésznő a Rocketman című film bemutatóján a 72. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2019. május 16-án. Az alkotás nem szerepel a filmes seregszemle versenyprogramjában, mely Elton John brit énekes-zenész világsztárrá válását és állandó szövegírójával, Bernie Taupinnal ápolt munkakapcsolatát dolgozza fel. MTI/EPA/Sebastien Nogier
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 1. - 17:59

Mindig üdvözítő látni azt, hogy a 40-es és az 50-es korosztály megmutatja a fiataloknak, így is lehet ezt csinálni.

Eva Longoria, a Született feleségek legnagyobb sztárja 1975 márciusában látta meg a napvilágot, ami azt jelenti, hogy jövőre 48 éves lesz. Már nincs messze attól, hogy az 50-es éveiben járjon, de különösképpen nem kell aggódnia.

Soron kívül Reuters: 1,1 milliárdos segélycsomagot készül kiutalni az Egyesült Államok Ukrajnának 

Egyrészt kivételes genetikával rendelkezik, másrészt sportos, egészséges életmódot él. Már 20 évvel ezelőtt is egy gyönyörű nő volt, de azon a véleményen vagyunk, hogy most még különlegesebb, emiatt sem szabad igazán a kor miatt aggódnunk.

Valamiért rá sem úgy hat az idő kereke, mint sokan másokra, és egy egészen különleges karakterről beszélünk. A világhírű színésznő és édesanya modellként is abszolúte megállja a helyét, csodálatos fotók készülnek róla.

Rendkívül csinos volt Koncz Zsófia a Magyar Nagydíjon (fotók)

Talán egy kis elfogultság is beszél belőlünk, de összességében mindenki egyetérthet velünk abban, hogy egy gyönyörű nőről beszélünk. Az egyik legújabb fürdőruhás fotója is csak azt bizonyítja, hogy messze nemcsak a 20 éveseké a világ.

Lapozó: 1 2