Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,786 $

További Hírek

Gáspár Evelin és egyik legjobb barátnője nagyon nagy formában vannak, már most rengetegen irigykednek rájuk.

A Dancing with the Stars korábbi zsűritagja nemcsak bikiniben, hanem egyrészes fürdőruhában is nagyon csinos, különleges.

Nemcsak fotókat, hanem egy videót is megosztott magáról Sofia Vergara, aki imádja a nyári időszakot, pláne fürdőruhában.

Gáspár Evelinnek egy pillanatra sem kell aggódnia a nyári formája miatt, kiváló vonalakkal rendelkezik, és büszke lehet rájuk.

Szőke Zsuzsi egy igazi nő, a fiatal generáció egyik olyan képviselője, aki utat mutathat a többiek előtt.

Stana Alexandrán minden fürdőruha nagyon jól áll, és ezt most ismét bizonyította, de a másik két lányról sem feledkezhetünk meg, akik szintén szexik.

Geszler Dorottya is kiváló formában van, neki is hiányzik a nyár, de még pár hónapot várnia kell, hogy idehaza is hasonló kinti fotók készüljenek róla.

Gelencsér Timi nemcsak a kifutón, a kamerák előtt extrán vonzó és vadító, hanem többek között egy medence szélén is, miközben sugározza magából az eleganciát, ami szintén az egyik fő ismérve a karakterének.

A TV2 sztárja is imádja a nyarat, a napsütést, nincs igazán baja a forrósággal, hiszen az ember valahogy mindig boldogabb, ha jobb az idő.

A híres üzletasszony szintre napról napra jobb formának örvend, és nem tartozik azok közé, akik rendre csak filterekkel posztolnak.