Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

Lilu látványos fürdőruhás fotója az új sláger, Görög Zita is reagált rá

Többen dobtak egy hátast Lilu nagyon látványos fürdőruhás fotójától, több híresség is megjelent a poszt alatt.

...svg content...Fotó: RTL Magyarszág/SajtóKlub
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Lilu nagyon régóta tagja a média világának, és szinte a kezdetek óta az RTL családjának tagja. Nem hagyta el a csatornát, miután a Vivától átkerült a kereskedelmi tévéhez, ami számára is hatalmas ugrás volt. Sebestyén Balázshoz hasonlóan nagy karriert futott be, akivel anno együtt kezdték a munkát a zenecsatornánál.

Akkoriban még nagyon fiatalok voltak, csak ismerkedtek ezzel az egésszel, beleértve az ismertséget is. Lilu számtalan adáson van már túl, és a ValóVilág is mindig emlékezetes marad számára, aminek az egyik műsorvezetője volt. Azóta a széria is kicserélődött, egészen más karaktereket válogatnak már be a műsorba. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Lilu időről időre látható a képernyőn, akárcsak a YouTube-on a saját műsorában, melyben interjúkat készít. Az évek alatt neki is meg kellett küzdenie a kritikus hangokkal, a bántásokkal, ám most sok dicséretet kap. Görög Zita is elismeréssel adózott a fotója előtt, de Metzker Viki, az ismert DJ szintén tiszteletét fejezte ki.

„A következő hónapokban sok minden fog történni az életemben. Fontos, klassz, nehéz kihívások, amikre régóta készülünk. Régen ezek az időszakok, bármilyen jók is voltak, agyonnyomtak, szorongtam, hogy megállom-e a helyem.” – írta a posztjában Lilu, aki egy igen látványos fürdőruhás fotót is megosztott mellé.

„Furcsa, hogy ahogy megy előre az idő, és egyre jobban ismerem, kezelem magam, ez mennyire megváltozik. Már nem a szorongás, hanem az izgalom, a várakozás az, amit érzek. Már tudom, hogy kell feladatok elé állni…és kár, hogy ezt nem tudom a 25 éves önmagamnak elmondani… sok álmatlan éjszakát spóroltam volna…”

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Beszakadt az úttest egy teherautó alatt Csepelen

Furcsa baleset történt Budapesten, Csepelen, ahol egy beszakadt úttest miatt kell intézkedniük a hatóságoknak.