Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,896 $

Lilu a ValóVilágról: „amikor Baukó Éva végiggurult a lábunk előtt, az csodálatos volt”

A valóságshowkról Jakupcsek Gabriellával beszélgetett, aki beismerte, hogy nagy Big Brother-rajongó.

Fotó: YouTube/Liluland
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

A kereskedelmi televíziózás életében mondhatni igencsak emlékezetes időszak volt, amikor több mint húsz éve elindultak a valóságshowk. A Big Brother és a ValóVilág is igazán népszerű volt, sokan követték nyomon a tévéképernyők előtt a szereplők mindennapjait. Közülük néhányan később még nagyobb hírnévre és sikerre tettek szert, mint például Majoros Péter, azaz Majka. Műsorvezetőként és rapperként is sok rajongója van, nemrégiben pedig távozott a TV2-től, s Pápai Jocival együtt átszerződött az RTL-hez.

Az elmúlt évek egyik legnagyobb meglepetése volt ez, amire nem sokan számítottak. Tillát is rosszul érintette a dolog, ám nemcsak Majka távozása, ugyanis Pápai Jocit szintén nagyon kedveli, ettől függetlenül továbbra is tartani fogják a kapcsolatot. De visszatérve a ValóVilágra, az egykori játékosok is látják, hogy mostanra sok dolog megváltozott. Erről emlékezett meg nemrégiben VV Anett is, aki több mint 20 évvel ezelőtt költözhetett be a villába, ami végül teljesen megváltoztatta az életét. Sok minden történt azóta vele, az életéért is kellett küzdenie, de már sokkal jobban van. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Baukó Éva szintén meghatározó tagja volt a villának, és a ValóVilág történetének egyik legismertebb és legszórakoztatóbb karaktere. Korábban elárulta, élete során sok nehéz időszakon esett át, rengeteg bántást kapott, de ő mindvégig kitartott, számos célját megvalósította. Emellett továbbra is jelen van a médiában, jelenleg ingatlanokkal foglalkozik, s meglehet, hogy később a képernyőre is visszatér. Biztosan lenne pár műsor, ami igazán passzolna hozzá, és talán érdekelné is őt ez a fajta kihívás. Persze ezt majd az idő eldönti, egyelőre semmi sem biztos.

A valóságshows időszaka pedig nemrég ismét szóba került, amikor Lilu saját YouTube-műsorában, a MAKEUP/DOWN-ban Jakupcsek Gabriellával beszélgetett – szúrta ki a Story. Közös hivatásuk, a televíziózás kapcsán Gabi úgy fogalmazott, hogy az igényes, elgondolkodtató műsorokra esküszik. Lilu viszont hozzátette, hogy a bulvár terén is van olyan, ami kifejezetten szerethető. (Ez a téma nagyjából az 50. perctől kerül szóba.)

„Ezer ValóVilágot csináltam, és a trash ügynek nagyon elkötelezett rajongója vagyok, nagyon-nagyon szeretem. A régi ValóVilág nekem a legnagyobb szerelem. Hiába csináltam én is 3-4 órás életútinterjúkat, annyira sosem voltam boldog, mint egy párbajon, amikor Baukó Éva végiggurult a lábunk előtt, mert az mégiscsak csodálatos volt…” – fogalmazott Lilu. Ezen a ponton Jakupcsek is megenyhült a „könnyű műfaj” iránt, beismerte, hogy nagy Big Brother-rajongó.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.

Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A Demokratikus Koalíció „Isten? Haza? Pedofília!” felirattal és Orbán Viktor arcképével indított plakátkampányt, amelyről a Momentum elnöke is elmondta a véleményét.