Esélytelen a Barca a BL-ben? Aguero reagált

Fotó: Twitter/Barca Universal
not image

Borbély Fanni

2021. szeptember 10. - 17:25

Aguero tagadta azokat a híreket, miszerint Messi után ő is távozni akart volna.

Sergio Aguero szerint nem szabad leírni a Barcelonát ebben a szezonban, még a Bajnokok Ligájában sem. A katalánok messze vannak az utóbbi idők legjobbjaitól ebben a szezonban, és sokan arra számítanak, hogy nehéz időszak vár rájuk, több mélyponttal, de Aguero nem olyan biztos ebben.

“A Barcelona az Barcelona, így minden címvédésért meg kell küzdenünk. Nem vagyunk favoritok a Bajnokok Ligájában, de az ellenfeleink tisztelni fognak minket. Lehet, hogy az emberek nem várnak tőlünk sokat a Bajnokok Ligájában, de ne írjuk le a Barcelonát”

– mondta Aguero a RAC1-nek.

Ahogy arról a Marca is beszámolt, sok spekuláció keringett arról, hogy Lionel Messi távozása miatt Aguero követi honfitársát és elpártol a klubtól, de a csatár ezeket határozottan elutasította.

“Nem értettem, miért mondták ezt. Messi még nem írt alá, amikor én aláírtam. Egy kitalált záradékról beszéltek, de nem volt semmi. Aztán megsérültem”

– tette hozzá Aguero.

Azt jósolták, hogy az argentin novemberig nem léphet pályára, de a tervezettnél hamarabb gyógyul.

“Jól haladok, és a jövő héten azt hiszem, dolgozom egy kicsit a pályán. Nincs időkeret arra vonatkozóan, hogy mikor térhetek vissza, de jól haladok, és a gyógyulásom rövidebb lesz, mint ahogy azt előre jelezték. A legutóbbi MRI jónak tűnt, de legjobb lesz, ha megvárjuk, hogyan alakulnak a dolgok az elkövetkező hetekben”

– mondta Aguero.