Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,00 Ft
Font
443,51 Ft
Bitcoin
23,187 $

Hivatalos: hónapokon át nem játszhat Aguero a Barcában

Fotó: Twitter/FC Barcelona
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem indul valami jól a Barcelona szezonja, miután Messinek távoznia kellett, az egyik legnagyobb tehetségük sem hosszabbít, most pedig kiderült, hogy az új sztárigazolásuk harcképtelenné vált.

Messi távozása alapjaiban változtatja meg a Barcelona forgatókönyvét, bár a hírek szerint jogi útra terelik az ügyet, és megpróbálják megakadályozni, hogy a PSG leszerződtesse a legendás játékosukat, akinek lejárt a kontraktusa.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

A csapat nélküle is nyerni tudott a Juventus ellen, de ez csak egy felkészülési mérkőzés volt, miközben úgy hírlik, hogy az egyik legnagyobb tehetségük, Moriba is távozóban van. Sorra jönnek a rossz hírek a Camp Nou-ból, ezúttal Agueróról.

A hivatalos tájékoztatás szerint az elvégzett vizsgálatok megerősítették, hogy az argentin támadó ínsérülést szenvedett a jobb vádlijában. Körülbelül 10 hétig nem léphet pályára, ami komoly kihagyást jelent.

Még május 31-én írt alá a Barcához, elhagyván Angliát, ahol legendává vált, de az utolsó időszakában már nem volt olyan jó a formája, köszönhetően a sérüléseinek is. Noha a Copa Américát megnyerte, nem számítottak rá alapemberként, most pedig hónapokon át nem játszhat.

Egyes pletykák szerint Aguero nagyon dühös volt a Messi-ügy miatt, és azonnal klubot akart váltani, de ezt végül tagadták. Miután lesérült, amúgy sem tudna mit tenni, leghamarabb csak több mint két hónap múlva léphet pályára.