Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Az Erzsébet téri késelő rokonai Martin családjának: „jól tette, hogy megszúrta”

Fotó: Unsplash/Igor bispo
Bűnügy
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A támadót azóta letartóztatták, ám sem ő, sem a családja nem kért bocsánatot a történtek miatt, sőt, K. Zsolt rokonai rettenetes dolgot üzentek a gyászolóknak.

Korábban beszámoltunk róla, hogy múlt vasárnap két társaság összeszólalkozott az Erzsébet téren, amely végül tettlegességig fajult: az egyik fiatalt megkéselte a vele egykorú riválisa, állítólag azért, mert összevesztek egy lány miatt.

Majd az édesanya, Kitti elmondta, hogy a mentősök sikeresen újraélesztették a fiát, Martint, akit bevittek az intenzív osztályra, ám sajnálatos módon azóta rosszabbodott az állapota, ezért borzasztó aggodalmak gyötrik.

Később szomorú hírek érkeztek, ugyanis Kitti arról írt a Facebookon, hogy a fia elhunyt. A támadó családja azonban nem vette fel a kapcsolatot Martin családjával, illetve bocsánatot sem kértek K. Zsolt szörnyű tettéért, akit azóta elfogtak a rendőrök – írta a Blikk.

Az édesanya nem tudja elhinni, hogy ez történt

„Ugyanúgy ülök itt, mint aki várja, hogy bemehessen hozzá. Én nem tudom még felfogni. (…) Tegnap este megfürdettem a gyermeket”

– mondta el Kitti, hozzátéve, hogy pénteken többször is meglátogatta a fiút.

Elmondása szerint kora reggel ment be hozzá először, mivel ugyanabban a kórházban dolgozik, ahol Martin lábadozott. Délelőtt pedig visszatért hozzá, miután azt a hírt kapta, hogy a fia állapota rosszabbra fordult, s mindössze pár percre hagyta el a kórtermet, amikor megtörtént a tragédia.

„Mire visszaértem, akkor már a húgom telefonált, hogy kiküldték, mert sajnos meghalt”

– nyilatkozta a Tényeknek a gyászoló édesanya. Mindemellett az is kiderült, hogy a késelő rokonai azt üzenték a családnak, miszerint Martin volt a hibás, K. Zsolt pedig „jól tette, hogy megszúrta”.