Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,754 $

Elhunyt a Deák téren vasárnap hajnalban megkéselt fiú

Fotó: Unsplash/CHIRAG K
Bűnügy
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A tragikus hírről a fiú édesanyja számolt be, ám sem a letartóztatásban lévő tettes, sem pedig családja nem kért bocsánatot.

A Bors számolt be arról, hogy a Deák téren vasárnap hajnalban megkéselt 18 éves fiú belehalt sérüléseibe. Martin egy négytagú társasággal indult el szórakozni múlt szombat éjszaka, s bár korábban sem igazán fogyasztott alkoholt, azon az estén kivételt tett: szolidan szórakoztak, és jól érezték magukat.

Soron kívül Akár lakáshitel törlesztésre is alkalmas lehet az egészségpénztári befizetés

Hajnali kettőkor már hazafelé tartott a társaság, amikor szóváltásba keveredtek egy bandával: a vitát a szintén 18 éves K. Zsolt zárta azzal, hogy előkapott egy kést, majd fejen szúrta Martint. A fiú azonnal a földre esett, unokatestvére pedig megpróbálta ellátni sebeit a mentők érkezéséig. K. Zsolt viszont elmenekült a helyszínről.

A késelőt végül fél nappal később találták meg otthonában az egyenruhások, Martint pedig életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Noha két napig lélegeztetőgépen tartották, hirtelen javulásnak indult állapota, s már képes volt önállóan lélegezni.

A fiú édesanyja, Kitti csütörtökön a lapnak nyilatkozva elárulta, fiának mindössze 1 százalék esélye van a felépülésre. Noha érthető módon a család nem akart felkészülni a legrosszabbra, péntek délben a Facebookon feketére cserélték profilképüket, Kitti pedig bejelentette a tragikus hírt.

“Kedves rokonok, ismerősök, Martin fiam itt hagyott minket.”

A késelő családja a mai napig nem vette fel a kapcsolatot Martin családjával, nem kérdezték meg, hogy miben segíthetnek, és nem kértek bocsánatot Zsolt szörnyű tettéért.