Dollár
395,33 Ft
Euró
412,92 Ft
Font
481,69 Ft
Bitcoin
17,124 $

Erik Ten Hag nem hagyja annyiban Ronaldo ügyét 

Fotó: Unsplash
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. október 20. - 08:06

Erik ten Hag azt mondta, „foglalkozni fog” Cristiano Ronaldóval, a csatár ugyanis nem elégedett, és ezt a szerdai Tottenham ellen 2-0-ra megnyert mérkőzésen is megmutatta, amikor a sípszó előtt elindult az öltözők felé. 

Ronaldo a kispadon kapott helyet, de még a meccs vége előtt elindult vissza az öltözőbe, annak ellenére, hogy Ten Hag még kétszer cserélhetett volna. 

Soron kívül Még mindig magas arányban isszák az energiaitalokat az iskolás gyerekek

Ten Hag nem volt hajlandó bővebben kifejteni a véleményét a mérkőzés után, csak annyit mondott, hogy csütörtökön foglalkozik majd a kérdéssel – írja az ESPN

„Ma nem foglalkozom [ezzel], majd holnap foglalkozunk vele” – mondta Ten Hag, amikor Ronaldo viselkedéséről kérdezték. 

Ronaldónak nincs ínyére, amikor Ten Hag lehozza a pályáról 

Nem ez az első alkalom, hogy Ronaldo problémát okozott a Ten Hagnak azzal, hogy idő előtt távozott egy mérkőzésről.

A holland „elfogadhatatlannak” bélyegezte a csatár cselekedeteit, miután júliusban a Rayo Vallecano elleni előszezonbeli barátságos mérkőzés alkalmával olyan felvételek jelentek meg Ronaldóról, hogy elhagyja az Old Traffordot, amikor még tart a meccs, ugyanis a félidőben lecserélték. 

„Ez elfogadhatatlan. Mindenki számára. Egy csapat vagyunk, és a végéig maradni kell” – mondta akkor az edző. 

Ten Hag ezen a héten is kénytelen volt megvédeni Ronaldót, miután a portugál válogatott játékos a Newcastle elleni vasárnapi 0-0-s döntetlen során az edző lecserélte, Ronaldo pedig a fejét rázva távozott. 

„Szerintem egyetlen játékos sem örül, amikor lehozzák, Ronaldo különösen nem, ezt megértem. Mindaddig, amíg ez normális módon történik, nincs problémám vele” – védte a csatárt.