Dua Lipa megmutatta aktuális fenékformáját, ami több mint 5 millió likeot ért

Fotó: Instagram/Dual Lipa
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A híres énekesnő az egyik legcsinosabb énekesnő a szakmában, és ez még egy ideig biztosan így lesz, mert még mindig fiatal.

Dual Lipa már most komoly sikereket tudhat maga mögött, noha a pályafutása csak 2014-ben kezdődött. Augusztus végén fogja betölteni a 26. életévét, tehát egy igazán fiatal világsztárról beszélhetünk.

Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették

Egyik pillanatról a másikra került a köztudatba, majd azzal a lendülettel le is nyűgözte az embereket, akik közül már több mint 62 millióan döntöttek úgy, hogy követik az Instagramon, ahol szexi fotókat oszt meg magáról.

Egy igazán természetes szépségről beszélhetünk, aki az angliai Londonban látta meg a napvilágot. Ez pedig azt jelenti, hogy a világhírű város ismét kapott egy hatalmas sztárt a neve mellé, aki valószínűleg még több nagy sikert fog ünnepelni az életében.

Káprázatosan szexin néz ki ezen a képen Stohl Luca

Nyilvánvalóan nem mindenki a hangi adottságai miatt követi őt a közösségi médiában, mert egy igazán szexi, vonzó fiatal nőről beszélhetünk, és nem tartozik az igazán szégyenlős hírességek közé, finoman fogalmazva sem.

Most például egy nagyon szexi pink ruhában mutatta meg magát, ami egy igazi particucc. A feneke is teljesen rendben van, nemigazán látni rajta felesleget. Eddig közel 5,3 millióan likeolták a képet, ami sokat elmond.