Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Káprázatosan szexin néz ki ezen a képen Stohl Luca

Fotó: Instagram/Stohl Luca
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Stohl Luca egy nagyon csinos nő, aki már menyasszonynak mondhatja magát, hiszen eljegyezte a szerelme.

Luca szinte minden képén rendkívül boldog, őszintén mosolyog, ami után nem lehetett kérdés, hogy hivatalosan is összeköti az életét a kedvesével. Az eljegyzés már megtörtént, természetesen a tévés igent mondott.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Sokan felkapták a fejüket a hír hallatán, mivel Luca keveset beszél a magánéletéről, de azt sokan tudhatták, hogy boldog. Elvégre ez a legfontosabb, a többi összességében magánügy, és Luca dönti el, hogy mennyit oszt meg az életéből.

Ez persze ne jelenti azt, hogy ne lenne aktív a közösségi médiában, mert is az, persze csak mértékkel. Ő nem az a híresség, aki kényszeresen posztol, oszt meg különböző tartalmakat. Lehetséges, hogy nincs több százezres követőtábora, ugyanakkor így is boldog.

Így rázza Berki Mazsi az erkélyen

Tiszta szívből örülünk Luca boldogságának, és reméljük, hogy később lesznek esküvői fotók róla, mert mint mondtuk, egy nagyon csinos, sportos nőről beszélünk, akire igazán büszke lehet az édesapja, Stohl András.

Most épp egy divatfotót osztott meg magáról, amin káprázatosan szexin mutat. Még Béres Alexandra is megjegyezte, hogy milyen szép Luca, amivel egyet kell értenünk. Árad belőle a természetesség és a különleges báj.