Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,252 $

Dráma A Konyhafőnökben, kiugrott az egyik versenyző válla (videó)

A Konyhafőnökben is történnek balesetek, de amikor kiment az egyik versenyző válla, hirtelen megfagyott a levegő a stúdióban.

Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Sinkovic Dóri sírva omlott össze a kóstoláson. „Minden oké?” – kérdezte Rácz Jenő versenyzőjétől, Sinkovic Dóritól. A séfnek a munkája és a lány könnyei láttán úgy tűnt, hogy Dóri nincs jól – írja az RTL Magyarország.

Fördős Zé csalánnal kergette meg Rácz Jenőt. „Tényleg fejezd be” – szólt rá Rácz Jenő Fördős Zére, aki csalánnal szorította sarokba a séfet. Jenő a végén már egy boros üveggel próbálta távol tartani magától zsűritársát. Soron kívül Félméteres hó esett Dobogókőn (fotók)

Nagy Dani több dalt is előadott A Konyhafőnök zsűrijének, amibe Rácz Jenő is beszállt. Elérkezett az utolsó fekete kötényes szívatás ideje. A helyzet igazi komikumát pedig az adta, hogy Nagy Danival kezdődött az egész és most vele is ért véget. Az ünnepi hangulat pedig adott volt: legendás dalok hangzottak el a versenyzőtől, és nem is maradt egyedül, mert Rácz Jenő is beszállt mellé énekelni.

Kettel-Fülöp Flórának főzés közben ugrott ki a válla. Kettel-Fülöp Flóra az egyik pillanatban még a csalánnal bíbelődött, a következőben viszont eltűnt a pultja mögött. Mindenki a segítségére sietett, amikor viszont közölte, hogy kiment a válla… az egész stúdió lefagyott.

Ismét kígyózó sorok lehetnek a benzinkutakon

Mint ismert, a jövedéki adó bevezetése miatt január 1-től jelentős mértékben emelkednek Magyarországon az üzemanyagárak.

Fotos újítás bevezetését jelentette be a Google

Új levélszemét-szűrő rendszerrel bővült a Gmail, amely a hagyományos módszereket is lekörözi a nem kívánt emailek azonosításában és blokkolásában.

Újra a budapesti Advent Bazilika lett Európa legjobb karácsonyi vására

A siker példa nélküli az európai karácsonyi vásárok történetében: soha korábban egyetlen ünnepi rendezvénynek sem sikerült négyszer elhódítani a rangos elismerést.