Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,20 Ft
Bitcoin
19,319 $

A DK ismét felszólította a kormányt

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (k) az őszi politikai időszak első kormányülését tartja a Karmelita kolostorban 2022. szeptember 2-án. A kormányfő mellett Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója, Bordás Gábor, a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkára és Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
not image

Takács Petra

2022. szeptember 7. - 07:33

A DK ismét felszólította a magyar kormányt, mert szerintük a megszorítások politikáját alkalmazzák.

A Demokratikus Koalíció (DK) arra szólította fel a kormányt, hogy ne mélyítse tovább a válságot és azonnal hagyjon fel a “megszorítások politikájával”.

Soron kívül Már nem szívárog az Északi Áramlat-2

Ráczné Földi Judit, a DK elnökségi tagja keddi, online sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy Németország 65 milliárd eurós csomaggal akadályozza meg azt a válságot, amit “nálunk a magyarok fizetnek meg”.

A politikus kijelentette: Magyarországon rezsiemelés helyett rezsitámogatásra, adóemelés helyett adócsökkentésre, megszorítások helyett megemelt családi pótlékra, lakhatási támogatásra és az infláció kormányzati ellensúlyozására van szükség.

(MTI)

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.